Welkom bij Brasserie Porcini

Activiteiten

Wandeling 721

www.wandelgidszuidlimburg.com

Tijdens deze zeer panoramische grenstocht wordt het klimmen beloond met schitterende vergezichten. U wandelt eerst naar het mooie Geuldal en dan klimt u door mooie weilanden omhoog naar Camerig waar enkele fraaie vakwerkhuizen liggen. Dan komt u in het prachtige Cottessen en klimt u via een pittige klim omhoog tot de rand van het Vijlenerbos. Dan loopt u met mooie uitzichten omlaag naar de golfbaan Mergelhof. Hier kunt u fijn pauzeren bij Brasserie Porcini met mooi terras, degelijks geopend. U daalt langs de golfbaan af naar de Geul en dan komt u in Kuttingen. De terugweg gaat door de buurtschap Terziet en via een mooi hol pad komt u weer in Epen. Neem voldoende drinken mee. Deze wandeling is een van de mooiste van deze wandelgids en een must voor elke wandelaar. Doe op uw gemak en trek er een dag voor uit. U kunt de route inkorten tot 10km.

 k721

Wandeling 921

www.wandelgidszuidlimburg.com

Net over de Belgische grens ligt op het dak van Zuid-Limburg aan de golfbaan De Mergelhof de brasserie Porcini met mooi panoramaterras. Tijdens deze heuvelachtige en zeer panoramische grenstocht wandelt u langs de golfbaan omlaag en dan struint u geruime tijd door weilanden langs de Geul. Dan klimt u omhoog naar Plombières en komt u in een leuk parkje. Dan volgt een schitterend stuk langs stukken van de Oude Geul en ziet u waar de Geul in een grot verdwijnt. Ook wandelt u hier door een prachtig natuurreservaat langs een fraai ven. Na 7km passeert u een leuk vijvertje met schuilhut en zitbanken voor een pauze. U klimt door weilanden omhoog en dan volgt u even een oude spoorlijntraject langs de plaats Völkerich. Dan klimt u omhoog naar een uitzichtheuvel met enorm panorama. Het laatste stuk wandelt u door het Vijlenerbos en met mooi uitzicht wandelt u omlaag naar de brasserie waar u op het terras kunt nagenieten. Neem zelf proviand mee, er zijn prachtige plekjes. Als u de klim naar het Vijlenerbos wilt vermijden kunt u de route inkorten tot 11,5km. Deze wandeling biedt prachtige uitzichten en behoort tot de absolute top van deze wandelgids!

 k921

Wandelgids zuidimburg

www.wandelgidszuidlimburg.com

U kunt ons vinden in de App Wandelgids Limburg in de rubriek:
Eten en drinken – Zuid-Limburg – Voerstreek/Herve - Gemmenich

De onderstaande wandelingen zijn tevens in onze regio:

 app advertentie

Golfen

Weet u dat u ook bij ons kan golfen op een par 3 baan zonder GVB of baanpermissie. €17,50 p.p. week en € 20,- p.p. in het weekend.

We hebben ook een 18-holes Championship course/par 72
U kunt reserveren via 0032-87-789280 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DSC 0435 

Hotel

Hotel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het hotel heeft 10 kamers
Telnr-0032-87789280
Website: www.mergelhof.com

 mergelhof

Golf Club

Golfclub Club de golf Mergelhof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telnr-0032-87789280
Website: www.gc-mergelhof.net

 VS Platzplan grPlatz800x569 01

Aangesloten bij


Adres

Rue de Terstraeten 254

4851 Gemmenich, België

tel: 00 32 877 89 296

Openingstijden

Tijdens het winterseizoen van 1 november tot eind maart
Zijn we van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00-17.30 uur.
(Maandag is onze rustdag!)
De keuken is nu in t’ winterseizoen alleen geopend op zaterdag & zondag van 12-17.00 uur!

Van 26 maart tot 1 november
Elke dag van 9:00 uur tot een uur na zonsondergang.
De keuken is open van 12:00 uur tot 21:30 uur.

(Op maandag is de keuken open tot 20:00 uur en wordt alleen de kleine kaart geserveerd.)